MERSİN-KARAMAN YOLUNDA FECİ KAZA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN-KARAMAN YOLUNDA FECİ KAZA


 

Mersin-Karaman karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4’ü ağır 47 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.10 sıralarında Mersin-Karaman Karayolunun 26. kilometresi Sertavul mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mersin’den Karaman istikametine seyir halinde olan 42 ER 169 plakalı yolcu otobüsü, havanın yağışlı ve zeminin kaygan olması sebebiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre yolculardan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 4’ü ağır 40 kişi yaralandı. Kazanın ardından çok sayıda ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla Karaman ve Mersin’in ilçesindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Karaman Valisi Fahri Meral de kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. Vali Meral, kazanın saat 21.10 sıralarında meydana geldiğini belirterek, “Gaziantep’ten İzmir’e giden bir yolcu otobüsümüz Sertavul mevkisinde havanın yağışlı olması sebebiyle devrildi. 40 yaralımız var. Bunlardan 4 tanesinin durumu ağır. 3 tanesi olay yerinde hayatını kaybetti. 46’sı yolcu 2 tane şoför, 1 tane de muavin var. Toplam 49 kişi bize gelen bilgiler. Yaralılarımızın Karaman ve Mut’taki hastanelerde tedavileri sürüyor” dedi.

ÖLEN 3 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Karaman'daki yolcu otobüsü kazasında hayatını kaybeden 3 yolcunun kimliği belirlendi. Edinilen bilgiye göre, Alınan Celal Ö. yönetimindeki 42 ER 169 plakalı yolcu otobüsü, Mersin’den Karaman’ a gelirken, Sertavul geçidinde, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 3 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, 47 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ve özel araçlarla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden ve cenazeleri Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan yolcuların isimleri ise Rukiye Ertan (26), Sultan Söylemez (26) ve Hatice Yaldız (28)i olduğu açıklandı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA