TÜRK KIZILAYI GIDA YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRK KIZILAYI GIDA YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR


 

Türk Kızılayı Mersin Şubesi, Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ikinci kez gıda yardımı gerçekleştirdi. Dağıtımlarda bazı duyarsız vatandaşların birden fazla yardım kolisi almaya çalıştığı görülürken toplamda 2 bin 200 yardım kolisi dağıtıldı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar sürüyor. Son olarak Türk Kızılayı Mersin Şubesi ikinci etap gıda dağıtımı çalışmalarını tamamladı. Bazı duyarsız vatandaşlar birden fazla yardım kolisi almaya çalıştığı görülürken, dağıtımlarda kısmi olarak izdihamlar yaşandı.  Türk Kızılayı Şube Binasında gerçekleştirilen ilk etap dağıtımlarında 3 bin 50 adet yardım kolisinin ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırdıklarını söylen Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem ikinci etapta da 2 bin 200 adet yardım kolisi dağıttıklarını belirterek şunları söyledi: “Gıda kolilerimizin içerisinde kuru bakliyat, zeytin yağı, çay, şeker, gibi gıdalardan oluşuyor Bu gıdalarımızı engelli ve özürlü vatandaşlarımızın da ikametgah adreslerine giderek dağıtıyoruz. Aynı zamanda düzenli bir şekilde vatandaşlarımıza yardımları dağıttık. Ama ne yazık ki bazı vatandaşlarımız uyarmamıza rağmen mükerrer gıda kolisi almaya çalışıyor ve diğer insanların haklarını yiyor. Biz bu duyarsız vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Biz Kızılaycıyız ve tüm gönüllü arkadaşlarımızla birlikte düzenli bir şekilde dağıtmayı hedefliyoruz. Bundan sonrada gıda yardımı dağıtımlarımız yine etaplar halinde devam edecek.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA