BECEREMEDİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BECEREMEDİK


 

Mersin İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Hamit İzol, "Biz elimizden geleni yaptık beceremedik. Her yolu denedik olmadı. Uzaydan takım getirecek halimiz yok" dedi.

ALİ ŞANLI

Yaklaşık 6 ay önce Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı olan Hamit izol kısa süre başkanlık yaptıktan sonra istifa ederek ayrılmıştı. Bir türlü B planını hayata geçiremeyen İzol son olarak İdman Yurdu 1925’e başkan oldu. Basın ile bir araya gelen Mersin İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Hamit İzol ve Eski Başkan Vekili Sabri Tekli, Mersin Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda konuşan Mersin İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Hamit İzol, açıklamalarda bulundu.

Mersin İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Hamit İzol, “Başta Meskispor olmak üzere diğer BAL’da mücadele eden takımlarımızla görüşme yaptık. Ancak hiç birisi ile anlaşamadık. Elimizden bu geldi. Her şeyi denedik ama olmadı. Beceremedik. Uzaydan takım getirecek halimiz yok. Elimizden bu geldi. Bizim gücümüz bu kadar. İdman Yurdu 1925 kulübü yeni Mersin İdman Yurdu olmayacak. Bu proje yoğun itiraz sonucunda iptal edildi. Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği İçelspor ile görüşmüş. Onlar bir karar alacaklar. Mersin İdman Yurdu muhtemelen İçelspor olacak. İdman Yurdu 1925 ismi ise şuan Federasyonda ve eğer Federasyon onaylarsa isim bu olacak, onaylamazsa isim yine Yenişehirspor olacak. Bizler Süper Amatör Lig’de İdman Yurdu 1925 üzerinden devam edeceğiz. Takımımız şampiyonluğa oynayacak bir kadro da kurmayacak. Sadece ligde olmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA