İÇEL HIZLI GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL HIZLI GİRDİ


 

Geçen sezon rekorları alt üst ederek Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkan İçelspor büyük düşünüyor.

3.Ligi hedefleyen Siyah Beyazlı ekip şampiyonluk yolunda iki önemli transfer yaptı. İlk olarak hoca arayışına son veren İçelspor yeni hocası Telat Özden ile anlaştı. Tecrübeli hoca geçmişte Körfez Belediyespor’u önce 3.Lig’e, ardından 2.Lig’e çıkartarak ismini duyurmuştu.  Başarılı teknik adam daha sonra sırası ile Zonguldak Kömür, Altınovaspor , Derincespor A.Ş ve BAL takımı olan Adıyaman 1954 de de teknik direktörlük yaptı.Bölgesel Amatör Ligi yakından tanıyan yetenekli hoca kendisini Siyah Beyazlı yapan imzayı atarak ayrıca ilk transferini de gerçekleştirdi.

KALE EMİN ELLERDE

3.Ligi kafasına koyan İçelspor teknik adam sorununu çözerek takıma ilk transferini yaptı. İlk dış transferi olarak Sertaç Güzel ile anlaştı. Daha önce Mersin İdman Yurdu alt yapısında da oynayan yetenekli kaleci Sertaç 3 ve 2.Liglerde oynayarak büyük tecrübe edindi.BAL takımı olan Artvin Hopaspor ile şampiyonluk yaşadı. Yetenekli kalecinin son durağı İçelspor oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA