“HALK ADINA VEKİLLİK YAPIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HALK ADINA VEKİLLİK YAPIN”


 

Mersin Temiz Toplum Derneği üyeleri, milletvekilliği koltuğuna oturacak olan adaylara, “Özgür iradenizle halk adına vekillik yapın” çağrısı yaptı.

SONER AYDIN

24 Haziran seçimlerine günler kala sivil toplum kuruluşlarından (STK) talep ve öneriler gelmeye devam ediyor. Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya gelen Mersin Temiz Toplum Derneği üyeleri, adaylara halk için çalışın çağrısı yaptı. Dernek adına açıklama yapan Başkan Mustafa Müderrisoğlu, adaylara telkinlerde bulundu.

“SORUMLULUK YÜKLÜ, ÜRETKEN KİŞİLER OLUN”

Vekillik koltuğuna oturacak adayların Siyasi Partiler Yasası’nın değişmesi için çalışmalara öncülük etmesi gerektiğini dile getiren Müderrisoğlu, “Tüm sistemlerin içinden ahlakı çektiğinizde, sistem çökecektir. Sizleri, yüksek ahlaklı, sorumluluk yüklü, üretken kişiler olarak görmek istiyoruz. Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı olmalısınız. Paylaşmanın da aykırı düşünmenin de üslubunu yakalayınız. Üzerinde şaibe dahi oluşmaması için titizleniniz. Yöresel, ulusal, küresel ve özellikle çevre sorunları bazında duyarlı, ufuk çizgili olmalısınız. Kürsü dışında tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasına öncülük ediniz. Tam anlamına demokratik ve laik olup meseleleri seviyeli bir şekilde tartışınız. Ülke bazında, israfa son vererek önlemler alınmalıdır. Mersin bazında ise, uzun zamandır Mersin’e büyük fabrika yapılmadı. İstihdam sağlayacak fabrikalar yapılmasına öncülük ediniz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA