AKDENİZLİ U17’LER 2. KADEMEYE YÜKSELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZLİ U17’LER 2. KADEMEYE YÜKSELDİ!


 

Akdeniz Belediye Spor U17 Futbol Takımı, Hatay’da düzenlenen “U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup Maçları’nın” 3’ünden de galibiyetle ayrılarak grupta 2. kademeye yükselmeye hak kazandı.

Mersin’de, her yaş kategorisinde şampiyonluklar ve dereceler elde eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün futbolcuları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kentte, grupta mücadele eden 37 takım arasından sıyrılan Akdeniz Belediye Spor Kulübü U17 futbol takımı, kendi grubunda 14 lig ve 6 Playoff olmak üzere 20 müsabaka sonunda Mersin şampiyonluğunu elde etmişti. 

2017-2018 Futbol Sezonu U17 Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Akdeniz Belediye Spor Kulübü U17 Futbol Takımı, 7-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Hatay’da düzenlenen ve 75 ilden 127 takımın katıldığı şampiyonada ter döktü. 

AKDENİZLİ FUTBOLCULAR, ÇIKTIĞI 3 MAÇI DA KAZANDI
Akdenizli U17 futbol takımı; 1920 Maraş Spor ile oynadığı maçı 1-0, Adıyaman Çınarspor ile oynadığı maçı 4-2, Antep Şehit Kamil Belediye Spor ile oynadığı maçı da 2-1’lik skorlarla yendi. Bu sonuçlarla birlikte Akdenizli U17’ler, grup lideri olarak bir üst tura çıkmaya hak kazanmış oldu.
Öte yandan; 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takım, 4 merkezde 2. Kademe müsabakalarını oynayacak ve gruplarını birinci tamamlayacak 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA