FINDIKPINARI’NDA FUTBOL HEYECANI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FINDIKPINARI’NDA FUTBOL HEYECANI BAŞLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nı başladı.

Fındıkpınarı futbol sahasında gerçekleşen birinci hafta maçlarına Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersinli şehit Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan’ın ailesi, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan anısına gerçekleştirilen Fındıkpınarı Futbol Turnuvasının açılış vuruşu şehidin annesi Emine Doğan tarafından yapıldı. 1.hafta maçlarında karşı karşıya gelen takımlar kıyasıya mücadele ederken, maçlar fair-play havasında geçti. Birinci gün yapılan müsabakalarda A Grubu müsabakaları Erçel 1 – Kuzucu 1, Arslanköy 0 - Çağlarca 0, Akarca 3 - Bozön 1, B Grubu müsabakaları ise Kuyuluk 1 - Menteş 2, Doğamçay 0 - Çiftlik 5, Kavaklıpınar 0 - Karaisalı 1 şeklinde tamamlandı.

Bu yıl 9 Haziran- 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fındıkpınarı Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası'nda oynanan 1. hafta maçları ile başladı. Turnuvada, 27 köy takımı, her cumartesi ve pazar günleri 2'şer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek. 4-5 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan çeyrek finalin ardından, 11-12 Ağustos’ta yarı final, 19 Ağustos’ta da Final müsabakaları gerçekleşecek. Final maçı sonrası düzenlenecek ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA