MAHARETLİ ELLER SERTİFİKA ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHARETLİ ELLER SERTİFİKA ALDI


 

Mersin’de dokuma konfeksiyon makineci ve aşçılık kursları ile 18- 40 yaş arası 50 kadının meslek sahibi olmasına yönelik başlatılan “Maharetli Eller Projesi” tamamlandı.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de kadının ekonomiye katılımını güçlendirmeye yönelik çalışmalar sürüyor. Son olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Maharetli Eller 2017' isimli proje tamamlandı. 
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen proje kapsamında; dokuma konfeksiyon makineci ve aşçı çırağı kursları açıldı. Kurslara katılarak başarılı olan kursiyerler düzenlenen törenle sertifika aldı. Törene; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve il protokolü katıldı. Mersin Emniyet Müdürlüğü Polis Evi Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende sertifika alan kursiyerler projenin katkıları için yetkililere teşekkür etti. 
Mersin’de 18-40 yaş arası 50 kadının meslek sahibi olmasına yönelik proje ile kadınların ekonomik hayata katılımları ve meslek edinmelerine imkan sağlanması amaçlanıyor.
Akdeniz ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda yaklaşık bir ay süreyle verilen eğitimler usta öğreticiler nezaretinde gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA