CHP’DEN SİLİFKE ÇIKARMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN SİLİFKE ÇIKARMASI


 

CHP Silifke İlçe Örgütü tarafından, “Mersin Milletvekilleri Aday Tanıtım Programı” düzenledi.

Haber Merkezi 

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Adil Aktay, “Yörüklerin bir sözü vardır: ‘Çobanın gönlü olursa, keçeden süt çıkarır’ derler” diyerek, partisine destek istedi. 
 Ülkeyi aydınlığa, refaha, huzura kavuşturmaya gönüllü olduklarını aktaran Aktay, Silifke’nin de, Türkiye’nin de yüzü gülecek. Korkunun yerini umut, düşmanlığın yerini kardeşlik, kutuplaşmanın yerini uzlaşma alacak. Yeter ki, 16 yıldır ülkenin hiçbir sorununu çözemeyen beceriksiz ustayı değiştirelim. 
Bakın bu ‘sözde usta’ ülkeyi ne hale getirdi: Ekonomi batıyor. Dolar almış başını gitmiş. Çiftçi borcundan isyan ediyor. Esnafın işleri kesat. İşçinin aldığı para yetmiyor. İşsizlerin canına tak etmiş, kendini yakmaya çalışıyor. Memur, ihraç edilme korkusuyla yanlışa yanlış diyemiyor. Mahkemeler, Erdoğan'ın ağzından çıkacak bir söze bakıyor.  Ülkenin, kavgalı olmadığı komşusu yok. 
Tablo ortada… Bu ustada iş yok. 24 Haziran’da sandıkta bu ‘sözde ustanın’ işine son vereceğiz. Asıl işimiz ondan sonra başlıyor. Keçeden süt çıkarır gibi, ekonomisi talan edilmiş, kendi içinde huzuru, komşularıyla hukuku bozulmuş bu ülkeden, umut dolu, üreten, büyüyen ve hakça bölüşen bir Türkiye çıkaracağız. Açlık, yoksulluk tarihe karışacak. Refah içindeki toplumlarda çocuklar hangi eğitimi alıyorsa, bizim çocuklarımız da o şartlarda eğitilecek. 
Rantçılar, yandaşlar değil; alın teriyle üretenler kazanacak. Yargı, güçlüyü değil haklıyı koruyacak. Türkiye, bölgesinin teknoloji, üretim ve lojistik merkezi olacak. Tarlada çiftçinin, pazarda vatandaşın yüzü gülecek. Çiftçi, sırtındaki vergi, prim yükünden kurtulacak. Ürünleri, hayvanları sigortalanacak. Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak. İşçi karnını doyuracak, esnaf kazanacak. Kadın Bakanlığı kurulacak. Kadına ve çocuklara yönelik şiddet ve istismarla mücadele için devlet ve millet el ele seferber olacak. Komşularıyla barışan, Dünyayla ilişkilerini rayına oturtan bir Türkiye, turizmde de çağ atlayacak. Turizmci hem yazın, hem kışın kazanacak. Bunları, bu ülkeye gönül verenler yapabilir,  Cumhuriyet Halk Partisi yapabilir. O nedenle, 24 Haziran zaferi için işbaşındayız. Tüm örgütümüzle tek vücut olmuş durumdayız. Hak, hukuk, adalet diyerek yollara düşen cesur Genel Başkanımızla… Herkesin Cumhurbaşkanı olmak için rozetini kenara koyan Sayın Cumhurbaşkanı adayımızla… Bugüne kadar yüzümüzü kara çıkarmamış, şimdi görevi yeni arkadaşlara devredecek olan, değerli milletvekillerimizle… Mersin'in, Silifke'nin derdini çaresini bilen, çok değerli milletvekili adaylarımızla… Milyonlarca seçmenimizle geliyoruz… 16 yılda ülkeyi krizden krize sürükleyenlere ‘artık tamam’ diyeceğiz. Artık Tamam! Türkiye'de ve Mersin'de, yönetimi, işin ehline verme zamanı gelmiştir. Millet için geliyoruz, Milletçe geliyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA