’ŞAMPİYON TENİSÇİ MERSİN’DEN’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’ŞAMPİYON TENİSÇİ MERSİN’DEN’


 

Mersin Tenis İhtisas Kulübü’nde (METİK), Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) ile ortak yürütülen ’Sevgi Evleri Tenis Eğitim Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor.

METİK Kulüp Başkanı Ahmet Atakan, 'Şampiyon Tenisçi Mersin’den' sloganıyla Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği ile birlikte yürüttükleri projede, 'Sevgi Evleri'nden 8-12 yaş grubunda 12 erkek oyuncu tespit ederek eğitimlere 17 Temmuz 2017'de başladıklarını söyledi. Yaklaşık 1 yıl sonra 25 Mayıs'ta yine 8-12 yaş grubunda 9 kız oyuncuyu da projeye dahil ederek daha kapsamlı hale getirdik ve hedef büyüttüklerini kaydeden Atakan, "Bu sporcularımızın 1 yıl boyunca malzeme ve diğer ihtiyaçları Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği tarafından karşılanmakta olup, haftada 3 saat tenis eğitimleri de kulübümüz bünyesinde hizmet veren tenis akademisi antrenörleri tarafından verilmektedir. Ülkemize ve şehrimize dünyaca ünlü bir tenisçi kazandırma amaçlı hazırlanmış olan projenin asıl amacı, sporcularımızın sponsor katkıları ile kulübümüzde ve şehrimizde yollarına devam edebilmesidir” dedi. 

METİK bünyesinde daha önce bir çok başarılı sporcu yetiştirildiğini ifade eden Atakan, "Ancak bu çocuklarımız maddi olanakları olmadığından tenisten uzaklaşmış ya da lisanslarını başka şehirlerdeki kulüplere taşımışlardır. Bu da şehrimiz ve kulübümüz için büyük kayıp olmuştur. Ama sponsorlarımızın destekleri sayesinde bunu tersine çevirerek şehrimiz ve kulübümüz adına milli takıma oyuncu yetiştireceğimize inancımız tamdır" ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA