KENT TRAFİĞİ KİTLENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENT TRAFİĞİ KİTLENDİ!


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Mersin’de gerçekleştirdiği miting nedeniyle İnönü Bulvarı ve birçok caddenin trafiğe kapatılması kent trafiğini durma noktasına getirdi.

SONER AYDIN/MEHMET NABİ BATUK

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Tarsus’ta Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreninde halka hitap etti. Buradan mitingin yapılacağı alana gelen Erdoğan için yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

SÜRÜCÜLER PARK YERİ BULAMADI!
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacakları ziyaretleri nedeniyle bir dizi trafik tedbiri aldı. Tedbirler kapsamında özellikle trafik akışının yoğun olduğu İsmet İnönü Bulvarı’nın trafiğe kapatılması sürücülere zor anlar yaşattı. Araçların kent merkezinden dolaşması nedeniyle Hastane Caddesi ve İstiklal Caddesi üzerinde uzun kuyruklar oluştu. Yine alınan tedbirler kapsamında, dün saat 19.00’a kadar İsmet İnönü Bulvarı’nın Hilton kavşağı ile Abide kavşağı arasına, Silifke caddesi üzeri Tulumba köprüsü ile Çankaya kavşağı arasına, Askerlik Şubesini takiben Atatürk Caddesine, Müftü Köprüsü kenarına, Cengiz Topel Caddesi üzeri, Özkan Şalgam ile Sadettin Bey İlkokulu arasına araçların park edilmesi yasaklandı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kente gelişi nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kentin giriş ve çıkışlarında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, mitingin yapıldığı Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda etrafında da yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Miting alanına girmek isteyenler ise iki ayrı güvenlik noktasından arama yapılarak geçirildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA