YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI


 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen yaz spor okulları kayıtları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hazırladığı ve uygulamaya koyduğu İl Spor Merkezleri uygulaması, 2013 yılı itibari ile hizmet vermeye başladı. 81 ilde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’nde başlatılan eğitimlerden, 5-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençler faydalanabiliyor. Çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen olan Yaz Spor Okulları, 35 branşta faaliyet gösteriyor. Sporu sevdirmenin, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmanın, toplumda spor kültürünü güçlendirmenin ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasının amaçlandığı proje, değerlendirmeler sonucunda başarılı olan ve gelecek vaat edenler ise spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atıyorlar.Gerek çocuklardan ve gençlerden gerekse ebeveynlerden büyük ilgi gören projeye her geçen gün ilgi artıyor. Bu bağlamda Mersin’de yaşayan 05-18 yaş grubu tüm çocuk ve gençlere tesislerde spor yapma daveti yapıldı.

Müracaat için; Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü: 0 324 325 28 29 Dahili: 142


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA