“GÜLNAR’DA YATIRIM TEŞVİKİ UYGULANACAK MI?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GÜLNAR’DA YATIRIM TEŞVİKİ UYGULANACAK MI?”


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Gülnar’da yatırımcılara neden teşvik uygulanmadığı sorusunu gündeme getirdi.

Haber Merkezi

Çamak, “Ekonomik açıdan Mersin’in en zor durumdaki ilçelerinin başında gelen Gülnar, memuriyette bir mahrumiyet bölgesi kabul edilmesine rağmen bu ilçemize yatırım teşviki yapılmamaktadır. Buradaki hemşerilerimiz çiftçilerinden esnafına kadar ekonomik bakımdan oldukça mağdur durumdalar. Maddi açıdan birçok sorunla boğuşmak zorunda bırakıldılar” dedi.
CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, soru önergesinde şu sorulara yer verdi: “Zor durumdaki Gülnar ilçemizde ekonomik kalkınmanın sağlanması için neden herhangi bir teşvik programı uygulanmamaktadır? Gülnar ilçemizde ihtiyaç duyulan kalkınmanın gerçekleşmesi için ileriye dönük teşvik planlarınız var mıdır? Bugüne kadar Gülnar ilçemizin kalkınmasına dair herhangi bir proje gerçekleşmiş midir? Varsa bunlar nelerdir?”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA