HOCALAR BAŞKANINI SEÇİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOCALAR BAŞKANINI SEÇİYOR


 

Yönetim değişikliği seslerinin yükseldiği Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi’nde bugün genel kurul heyecanı yaşanacak.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) bugün yeni başkanını seçiyor. İki liste ile gidilecek seçimlerde mevcut Başkan Mesut Bilir ile seçim sürecinde adı öne çıkan, kentin önde gelen teknik adamları, yöneticileri tarafından desteklenen Kahraman Karataş arasında kıyasıya bir yarış olacak. Yaklaşık 150 üyenin oy kullanması beklenen olağan genel kurul bugün saat 14.00’de Merada Centar’da yapılacak. Yeterli çoğunluğun elde edilememesi halinde ise 12 Haziran’da yeniden sandığa gidilecek. 

KARATAŞ: SANDIĞA GİDİN!
Tüm üyelere sandığa gidin çağrısı yapan başkan adayı Kahraman Karataş , “Camiamızın üyesi, geleceği olarak omuzlarımızdaki sorumluluğumuzu bilelim ve en önemlisi sandığa gidelim! Riyakârlığa pirim vermeyelim, liyakate değer verelim. Karakterli, liyakat ve ehliyet sahibi bir TÜFAD için yola çıktık” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA