TBF 3 X 3 RED BULL REİNG BASKETBOL 2. TURU SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TBF 3 X 3 RED BULL REİNG BASKETBOL 2. TURU SONA ERDİ


 

Sokak basketboluna olan ilgiyi artırmak için Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen “TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol 2. Turu”nun son ayağı Mersin oldu.

İki gün boyunca Türkiye genelinden 82 takım 326 sporcunun katıldığı ve Özgecan Aslan Meydanı’nda düzenlenen turnuvanın final müsabakası sonunda Threegones, Hababam Anatolia takımını 20-13 yenerek şampiyon olurken, 3.’lük 4.’lük maçında ise Fuce takımı, 30 dan 2 takımını 15-10 yenerek üçüncü olma başarısı gösterdi.

İki gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan “TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol 2. Turu” müsabakalarının tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Osman Denizer tarafından verildi.
Sokak basketboluna olan ilgiyi artırmak için düzenlenen turnuva; Antalya, Dikili, İzmir, Ankara, Samsun, Bursa, İstanbul ve Çanakkale’de de basketbol severlerle buluşacak. Organizasyon, sokak basketbolu ruhunu oyunculara yeniden yaşatacak. Final 18-19 Ağustos’ta gerçekleşecek. 
Adana’da finalde Parça Ponçik’i 21-11 yenen Hababam Anatolia birinciliği elde etmişti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA