O HABERE DAVA AÇILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O HABERE DAVA AÇILDI!


 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İlkadım Belediyesince yapılan Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Demircan, Türkiye’de bazı kesimlerin yapılan her olumlu işe karşı çıktığını öne sürdü.

Haber Merkezi

Demircan, bazılarının sağlıkta yapılan hizmetleri çekemediklerini, uydurma haberlerle halkın zihnini bulandırmaya çalıştıklarını öne sürerek şöyle devam etti: “Neymiş efendim, hasta garantisi varmış şehir hastanelerinde. Yok böyle bir şey” dedi. Hastanelerde kira ödendiği iddiasının da doğru olmadığını savunan Demircan, şunları kaydetti: “Bu hastanelerde biz kira da ödemiyoruz. Ödediğimiz kira değil. Biz leasing sistemi ile taksit ödüyoruz. Hastaneler 20 yılın sonunda tamamen devletin oluyor. Dolayısıyla onların tedbiratı boşa çıkacak. Milletimiz 24 Haziran'da inşallah en doğru kararı verecek, ben buna inanıyorum. Kendileri hakkında da yalan haber yayınlamaktan, haber uydurmaktan dava açtık, onun peşini bırakacak da değiliz. Böyle uydurma haberlerle millete karşı kampanya yürütmeye kimsenin hakkı yok."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA