CHP GÖVDE GÖSTERİSİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP GÖVDE GÖSTERİSİ!


 

CHP Mersin İl Örgütü, milletvekilleri, milletvekili adayları ve vatandaşların katıldığı yürüyüşle gövde gösterisi yaptı.

Haber Merkezi

 

CHP İl Balkanlığı tarafından düzenlenen “ İktidar Yürüyüşüne” CHP Mersin milletvekilleri, Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Fikri Sağlar, Serdal Kuyucuoğlu, Parti Meclis Üyesi Fatma Güner ile listede bulunan 13 vekil aday ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tevfik Sırrı Gür (TGS) Stadyumu önünde toplanan partililer, yaklaşık 3 kilometre yürürken etkinliğe destek olmak isteyen vatandaşlar evlerinin balkona Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafı çıkarttı. Sloganlarında atıldığı yürüyüş CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı binası önünde son buldu.

Burada açıklamalarda bulunan İl Başkanı Adil Aktay, “Gemiyi karaya oturtan, beceriksiz ve kibirli kaptanlar, kusuru denizde bulurlar. AKP iktidarı da aynı şeyi yapıyor. Bizi, denizin bittiğine, ikna etmeye çalışıyorlar. Deniz bitmedi, siz gemiyi karaya oturttunuz.16 yıldır dümenin başındaki kaptanın, her limanda kandırıldığına, her limanda aldatıldığına inanmamızı bekliyorsunuz. Ama biz gerçeği görüyoruz. Sizin yolunuz yol değil, kaptanınız kaptan değil. 24 Haziran’da bu ülkenin kaptanını değiştireceğiz Korkunun yerini umut alacak. Kutuplaşmanın yerini uzlaşma, düşmanlığın yerini kardeşlik alacak. 24 Haziran’da bu ülkenin kaptanını değiştireceğiz. Biz hazırız. 16 yıldır, gemiyi bir o kıyıya, bir bu kıyıya çarpanlara, gemiyi su alır hale getirenlere, "Artık Tamam" diyoruz. Korkunun yerini umut alacak. Kutuplaşmanın yerini uzlaşma, düşmanlığın yerini kardeşlik alacak” dedi.

“MİLLET İÇİN GELİYORUZ, MİLLETÇE GELİYORUZ”

Üreten, büyüyen ve hakça bölüşen bir Türkiye inşa edeceklerini ifade eden Aktay, “Rantçıların, yandaşların değil; hak edenin, çalışanın, üretenin kazandığı bir Türkiye’ye kavuşmamıza az kaldı. Güçlü olanı değil, haklı olanı koruyan bir adalet sistemine kavuşmamıza az kaldı. Yol haritamız bellidir: Üreten, büyüyen ve hakça bölüşen bir Türkiye inşa edeceğiz. Hem kendi içinde, hem de komşularıyla kardeşlik hukukunu geliştirmiş bir Türkiye'yi kuracağız. Açlığın, yoksulluğun tarihe karıştığı, çocuklarımızın bilgi çağının tüm nimetlerinden yararlandığı bir Türkiye. Göreceksiniz, böyle bir Türkiye'yi kurma ve yönetme mücadelesinde, Mersin yine en ön saflarda yer alacaktır. Mersin'in birleştirici ve itici gücü Cumhuriyet Halk Partisi, tüm örgütüyle, tek yürek halinde, 24 Haziran zaferi için iş başındadır. Görev bayrağını devreden tüm milletvekillerimize, hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bayrağı teslim almaya hazırlanan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Biz hazırız. 16 yıldır, gemiyi bir o kıyıya, bir bu kıyıya çarpanlara, gemiyi su alır hale getirenlere, ‘artık tamam’ diyoruz. Artık Tamam! Türkiye'de ve Mersin'de, yönetimi, işin ehline verme zamanı gelmiştir. Kaybedecek vaktimiz, beklemeye tahammülümüz yok. Millet için geliyoruz, milletçe geliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA