BEĞENİ TOPLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BEĞENİ TOPLADILAR


 

Alt yapıya verdiği önem ile her dönem adından söz ettiren Çiftlik Adonis Futbol Kulübü, yeni yıldız adaylarını bu defa Sivas’ta sahaya çıkardı. Bir çok oyuncusunu üst düzey liglere gönderen ve sayısız yıldız yetiştiren Ç. Adonis, Sivas’ta 2 hazırlık maçı yaptı.

ALİ ŞANLI

Sivasspor’un U15 ve U13 takımları ile 2 hazırlık maçı yapan Çiftlik Adonis, her iki maçı da 2-1 ve 3-0 skorlarla kazanarak büyük beğeni topladı. Genç yetenekler her iki maçta da sergiledikleri futbolla beğeni topladı. Takım oyunu olarak disiplinden kopmadan oynayan Adonisli oyuncular, bireysel yeteneklerini çok rahat sergilemeleri ile Sivaspor yetkilileri tarafından hayranlıkla izlendi.

 

TEKLİF ALDILAR 

Genç oyuncuların yetenekleri karşısında şaşkınlıklarını dile getiren Sivaspor’un yetkili isimleri maçın hemen ardından  birçok oyuncuya ciddi transfer teklifinde bulundu.

Çiftlik Adonis Teknik adamı Maşallah Ertan yaptığı kısa açıklamada, “Bizi Sivas’a davet eden yetkililere öncelikle teşekkür ederim. Her iki hazırlık maçı da inanılmaz güzel ve keyifliydi, eminim tüm oyuncular için iyi bir deneyim olmuştur diye düşünüyorum. Ayrıca neredeyse takımın tamamını beğenmeleri, oyuncularımıza ciddi transfer teklif edilmesi bizi gururlandırdı. Zaman ne gösterir bilinmez ama şuan sadece şu söylene bilir her oyuncumuz transfer teklifine açık, biz burada oyuncunun önünü kesmek gibi bir duruş sergileyemeyiz. Biz yetiştirici bir kulübüz, oyuncu için ne önemli ne iyi ise onu yaparız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA