YAZ KAMPLARI BAŞVURULARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAZ KAMPLARI BAŞVURULARI BAŞLADI


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 12-22 yaş arası gençlere ücretsiz sunduğu yaz kamplarının başvuruları başladı.

İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlük yetkilileri okulları ziyaret ederek yaz kampı hakkında bilgi veriyor.

Her yıl düzenlenen gençlik kamplarında gençler, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşama imkanı buluyor. Kamplara katılabilmek için 15 Temmuz’a kadar başvurabilecek gençlerin başvurularının değerlendirilmesi için aylık net geliri bin 603 TL altında olan ve bu yıl takdir belgesi alanlar öncelikli seçiliyor.

Kız ve erkek dönemlerinin ayrı ayrı yapıldığı kamplarda, bir kamp dönemi 7 günden oluşuyor.  Tamamen ücretsiz olan kamplara katılacakların ulaşım dâhil bütün ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor.

Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de veriliyor.

Gençlik kamplarında at biniciliği, paintball, dağ bisikleti, deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, geziler, halk oyunları, ip parkuru, kano, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mangala, matrak, mini golf, okçuluk, rafting, sokak oyunları, sportif faaliyetler, tırmanma duvarı, tiyatro ve müzik ile trekking etkinlikleri gibi öğrencileri zamanlarını eğlenceli geçirmesini sağlayacak birçok faaliyet bulunuyor.

Bu yıl gençlik kampları için belirlenen şehirler arasında; Aydın Kuşadası Davutlar Gençlik Kampı, Manisa Kırkağaç Gençlik Kampı, Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı, Antalya Duacı Gençlik Kampı, Hatay Arsız Uluçınar Gençlik Kampı, Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı, Mersin Silifke 23 Nisan Gençlik Kampı, Trabzon Düzköy Gençlik Kampı, Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı, Bolu Aladağ Gençlik Kampı, Van Gevaş Gençlik Kampı ve Kırşehir Kaman Gençlik Kampı bulunuyor.

Yaz kamplarına katılmak isteyen 12-22 yaş arasındaki gençlerin, bakanlığın internet sitesi olan http://kampbasvuru.gsb.gov.tr ve http://genclikkamplari.gsb.gov.tr adreslerinden daha detaylı bilgiyi alarak yine aynı adreslerden başvurularını gerçekleştirebilecekleri kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA