AKDENİZLİ U17’LER DE MERSİN ŞAMPİYONU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZLİ U17’LER DE MERSİN ŞAMPİYONU!


 

Mersin’de, her yaş kategorisinde farkını gösteren ve şampiyonluklar elde eden Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün futbolcuları başarıdan başarıya koşuyor.

Geçen haftalarda şampiyonluk kazanan Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün U14, U15 ve U16 futbol takımlarından sonra, U17’ler de Mersin Şampiyonu oldu. Akdenizli U17’ler, son maçlarını Mersin BŞB Meski Spor ile oynadı. Bu karşılaşmayı 2-0 kazanan Akdeniz ekibi, bu sonuçla birlikte ligde Mersin Şampiyonluğu’nu elde etti.

Mersinde, toplam 37 takım arasından sıyrılan Akdeniz Belediye Spor Kulübü U17 futbol takımı, kendi grubunda 14 lig ve 6 Playoff olmak üzere toplam 20 müsabaka sonunda Mersin şampiyonluğunu elde etti. 2017-2018 Futbol Sezonu U17 Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Akdenizli U17’ler, 7-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Hatay ilinde düzenlenecek şampiyonada ter dökecek.
Öte yandan; Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mersin Tenis Kompleksinde düzenlediği +13 Yaş Tenis Turnuvası’nda da Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Tenisçi Murat Korkmaz, gruptan çıkarak ikinci olma başarısını elde etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA