3 GÜN KUYUDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN KÖPEK KURTARILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 GÜN KUYUDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN KÖPEK KURTARILDI


 

Mersin’de 3 gündür kayıp olan ’Çopur’ isimli köpek, kuyuda bulundu. Demirlerin de bulunduğu kuyuda şans eseri yara almadan itfaiye tarafından kurtarılan köpek, sahibine teslim edildi.

Olay, Akdeniz ilçesine bağlı Bekirde Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce kaybolan Çopur isimli köpeği, sahibi bölgede arayarak bulmaya çalıştı ancak sonuç alamadı. Bölgede bulunan bir kuyudan köpeğin sesini duyan çevredeki vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istedi. Bölgeye gelen ekipler, 3 gündür kuyuda yaşam mücadelesi veren köpeği başarılı bir operasyonla kurtardı. Düştüğü kuyuda demirlerin de olmasına rağmen şans eseri yara almayan köpek, sahibine teslim edildi. 

Öte yandan itfaiye ekibinin köpeği kurtarma anları da kask kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde köpeğin, ekiplerin geldiğini görünce mutluluktan oyun oynamaya çalıştığı görüldü. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA