YOLUNUZ AÇIK OLSUN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YOLUNUZ AÇIK OLSUN


 

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Çukurova İdman Yurdu, alt yapıya yaptığı yatırımın karşılığını almaya başladı.

ALİ ŞANLI

Çukurova İdman Yurdu’nun futbol okulunda 5 yıldır futbol oynayan sırası ile U 11, 12, 13 ve 14 takımlarında yeteneklerini sergileyen Yoldaş Çetinkaya ile Yasin Demirbilek Süper Lig ekibi Sivasspor’a transfer oldular.

DİKKAT ÇEKTİLER
2017-2018 futbol sezonunda U-14 yaş Kategorisinde Mersin Şampiyonu olarak Kahramanmaraş’ta Mersin’i temsil eden Çukurova İdman Yurdu, Türkiye şampiyonada 1. Kademe gurup şampiyonu oldu. 2.Kademe ise Malatya’da Diyarbakır Amed Sporla final oynayarak grupta 2.olan takımda dikkat çeken isimler Yoldaş ve Yasin olmuştu. Müthiş ikili ekstra performansı ile takımlarının Türkiye’de en iyi son 10 takım arasında kalmasına büyük katkı sundular. Çukurova İdman Yurdu’lu genç yetenekler ekstra özellikleri ile Sivasspor’un radarına takıldı. Sivaspsor’un Scout ekibi tarafından takibe alınan genç kramponlar Yoldaş ve Yasin Sezon başında yapılacak kampa katılarak yeteneklerini bundan sonra Sivas için sergileyecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA