İYİ PARTİ’DEN MİTİNG HAVASINDA ADAY TANITIMI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DEN MİTİNG HAVASINDA ADAY TANITIMI


 

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı milletvekili adaylarını tanıttı. Çok sayıda partilinin katıldığı tanıtım toplantısı, miting havasında geçti.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de teşkilatlanmasını tamamladıktan sonra 24 Haziran seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanan İYİ Parti’de milletvekili adayları basının karşısına çıktı. İl binası bitişindeki bir toplantı salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında sık sık “Cumhurbaşkanı Meral Akşener”, “Türkiye İYİ olacak” sloganları atıldı. Aday tanıtımı öncesi kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti’yi ‘cesurlar hareketi’ olarak niteledi.

“TÜRKİYE İYİ PARTİ İLE DEĞİŞECEK”
Mersin İl başkanlığı olarak çok kısa süre içerisinde il ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamladıklarını kaydeden Koca, “Korkmadan, cesurca, bulunduğu durumdan vazife çıkararak, yapacaklarımızın bilinciyle bugünlere geldik. Baskın seçim olarak adlandırılan 24 Haziran seçim tarihinin ilan edilmesiyle çalışmalarımıza son hızla devam ettik. Bizim bu cesaretimiz, bir araya gelişimiz, yapılmaz denilenleri yapmamız ve seçim için son 30 günlük sürece girerken, burada 27. Dönem milletvekili adaylarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kurucular kurulu üyelerimizle, partimizin değerli üyeleri ile daha mutluyuz, daha onurluyuz. İnşallah 24 Haziran akşamı saat 17.00’den sonra alacağımız haberle bugüne kadar yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın neticesinde Türkiye değişecek. Bunda, burada bulunan her bir bireyin emeği var, katkısı var. Her bir bireyin emeği olacak, katkısı olacak. Tüm dava arkadaşlarımızın varlıkları ve destekleriyle büyük bir iş başaracağımıza inanıyorum. Ailesinden, işinden, eşinden, dostlarından uzak, maddi manevi çaba sarf ederek harcanan her türlü emek, güzel yüreklerinizden akan türlü olumlu düşüncüler için, çalışmalar için il başkanı olarak teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“BU SEÇİM BİZİM VARLIK VEYA YOKLUK SEÇİMİMİZDİR”
İYİ Parti Mersin 1. Sıra adayı, 23. Dönem MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, konuşmasında iktidara eleştirilerde bulundu. Henüz çok yeni bir parti olduklarının altını çizen Çelik, “Partimiz geçmişin kirlerini, yanlışlarını, şerlerini bertaraf etmek için kuruldu. İYİ Parti bütün iyi niyeti esas alan bir partidir. Toplumumuz her anlamda kirlenmiştir. Devlet kurumları da bozuldu. Türkiye’nin bütün kurumları baştan aşağı düzenlenmelidir. Geçtiğimiz yıl referandumda partimiz yok iken bile Genel Başkanımız Meral Akşener ellinin üzerinde il gezdi. Referandumda ‘Hayır’ çıkan bir sonuç aldık. Bütün vatandaşlarımızın Mersin’e bir teşekkür borcu var. Yüzde 64 ile anayasa referandumuna ‘Hayır’ diyen Mersin’e teşekkür ediyorum. Türkiye’yi tek adam rejimine soktular. Bu seçim bizim varlık veya yokluk seçimimizdir. İlk defa bağımsızlık ve egemenliğimizle ilgili ciddi sıkıntı içerisindeyiz. Bunları aşmak için 24 Haziran’da çalışarak bu sabıkalı iktidarı lideri ile birlikte tarihin çöplüğüne atacağız” diye konuştu 

TÜRE’DEN ADAYLARA ÖNERİ
Mersin’in tek İYİ Parti’li belediyesi olan Anamur Belediyesi Başkanı Mehmet Türe ise vekillere ‘vatandaşlarla bağınızı koparmayın’ çağrısı yaparak şunları söyledi: “Halkımız yüzünü güneşe dönmeden önce halkımız yüzünü adaylarımıza dönecek. Adaylarımız inşallah halkımıza tepeden bakmadan, sırasını dikkate almadan teşkilatlarımızın yaptığı programlarla çalışacaklar.”  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA