BU DAVA HEPİMİZİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DAVA HEPİMİZİN!


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan baba 55 yaşındaki İ.Z.’nin yargılanması sürüyor. Davanın bugünkü duruşması Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Mehmet Nabi Batuk 

Van depreminin ardından ailesi ile birlikte 6 yıl önce Tarsus'a göç eden ve kızları Z.Z. (17), Z.Z. (15) ve Z.Z.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Baba İ.Z’nin yargılanmasına devam ediliyor. İ.Z’nin yargılanmasına bugün saat 9.00’da Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek duruşma ile devam edilecek. 
“Çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “Çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik” suçundan 45 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan baba İ.Z. son katıldığı duruşmada hakkındaki iddiaları reddetmiş, istismara uğrayan çocukların ifadeleri ise yürekleri dağlamıştı. 
Mahkeme heyeti ise çocukların ruh sağlığıyla ilgili Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporunun beklenmesi için duruşmayı 24 Mayıs 2018 tarihine ertelemişti. 
Duruşmada savcının, sanık İ.Z hakkında mütalaasını vermesi beklenirken; Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) ve birçok sivil toplum kuruluşu duruşmaya katılım çağrısı yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA