MUAY THAİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MERSİN’DE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUAY THAİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MERSİN’DE BAŞLADI


 

Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve Türkiye’de ilk kez düzenlenen Okul Sporları Türkiye Muay Thai Şampiyonası Mersin’de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının faaliyet programında yer alan 21-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli 49 İl'den 880 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen  "Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Muay Thai Şampiyonası" Açılış Seremonisinin ardından başladı. Servet Tazegül Spor Salonu'nda saygı duruşu, İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan şampiyonanın  açılış seremonisine Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Türkiye Muay Thai  Federasyonu Organizasyondan sorumlu As Başkanı Şakir Bayramoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar  öğrenciler ve sporseverler katıldı. Konuşmaların ardından başlayan Türkiye Şampiyonası,  elemelerin ilk gününde renkli görüntülere sahne olurken, sporcular kıyasıya yarıştı. Okul Sporları Türkiye Muay Thai Şampiyonası 27 Mayıs Pazar günü yapılacak olan finallerin ardından sona erecek.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA