İftar programında siyasi propaganda! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İftar programında siyasi propaganda!


 

CHP’li belediyenin bölgesinde Büyükşehir Belediyesi eliyle dev bir iftar programına imza atan Başkan Kocamaz’ın, etkinlikte siyasi propaganda yapması tepki topladı.

Haber Merkezi

Seçimler için milletvekili aday listelerinin belirlenmesi ile süreç hızlanırken, siyasiler her zemin ve platformda propaganda yapmaktan geri durmuyor. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli’de düzenlenen programda siyasi propaganda yapması ile tepki topladı.

CHP’Lİ BELEDİYENİN BÖLGESİNDE DEV İFTAR

Yaklaşık 7 bin 500 kişinin aynı sofrada bulunduğu iftar etkinliğinde Başkan Kocamaz’ı MHP’li ve Ülkü Ocakları yönetici ve üyeleri yalnız bırakmazken, bu durumun yarattığı fırsat eşitsizliği de eleştiri konusu oldu.

Etkinliğe; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin 1.sıra Milletvekili adayı Olcay Kılavuz, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Mersin İl Kadın Kolları, Başkanı Berrin Altıntaş,  Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demir, MHP Mersin Milletvekili Adayları, MHP Mersin İlçe Başkanları, Mersin Ülkü Ocağı İlçe Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve binlerce Mersinli katıldı.

Mezitli Belediyesi CHP’li Neşet Tarhan yönetimindeyken ilçede verilen devasa boyuttaki iftar yemeğine MHP damgası vurulması, seçim yatırımı olarak yorumlandı.

ÜSTÜ KAPALI SEÇİM ÇALIŞMASI!

Program öncesi konuşan Başkan Kocamaz, ülkenin çok önemli bir karar aşamasında olduğunu ve bu dönemde milletin bu değerlendirmeleri en objektif şekilde yaparak, kararını ona göre vermesini diledi.

Mersinlilerin 30 Mart 2014’te doğru bir karar vererek Mersin için en doğru seçimi yaptıklarının altını çizen Başkan Kocamaz, “Aslında sizler 30 Mart 2014 tarihinde gerçekten birleştiniz, bütünleştiniz ve aziz Atatürk’ün belirttiği gibi Mersine sahip çıktınız. Allah’ın izni ile sizlerin de dua ve destekleri ile bizlerinde o günden bu yana gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak, bu kentin bütün ilçelerinin, bütün yerleşim birimlerinin ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışıyoruz. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolumuzu açık etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ülkemizin geleceği ile ilgili verilecek kararda da yine milletimizin âli menfaatlerini herkesin göz önünde tutarak karar vermesini niyaz ediyoruz. Böyle güzel ve anlamlı bir günde soframızı paylaştığınız için sizlere teşekkür ederiz” diye belirtti.

Gecede Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin 1.sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz da bir konuşma yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA