BU İŞ TAMAM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU İŞ TAMAM!


 

CHP’nin kalesi konumundaki Mersin’de partinin 24 Haziran milletvekilliği seçimleri için belirlediği liste kent sakinlerinden tam not aldı! “Bu iş tamam” yorumlarına neden olan liste yeni isimlerden oluştu.

HEDİYE EROĞLU

Türkiye’nin kilitlendiği 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kala CHP'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için yarışacak isimler belli oldu. Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından listede birçok yeni isim dikkat çekti.
Mersin’de 100’e yakın aday adayının başvuru yaptığı CHP’de 13 milletvekili adaylığı için belirlenen sıralama şöyle oldu; Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Nevin Zaimoğlu, Cavidan Demirağ, Seyit Özananar, Alper Turna, Alptekin Eser, Dilara Özkına, Kenan Hazar, Hidayet Oğuz, Sibel Gazi Tabel ve Mirza Turgut. 
Milletvekilliğine başvuran mevcut Milletvekilleri Serdar Kuyucuoğlu, Dr. Hüseyin Çamak ve Fikri Sağlar ise listeye alınmadı.

CHP’Yİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞTILAR!
CHP’nin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettiği saatlerde, Mersin’de partinin il ve bazı ilçe başkanlıklarının tepki amacıyla istifa ettiği haberleri yayıldı. 
Bazı basın yayın organlarında, “Fikri Sağlar’ın liste dışı bırakılması sonrasında istifa ediyorlar” şeklinde haberler çıksa da bunun gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Bazı yöneticilerin listenin tamamına tepki gösterdiği ve istifa kozu üzerinden parti genel merkezine baskı kurmaya çalıştığı öne sürülürken, Tarsus ve Anamur ilçelerinin istifa iddialarının dışında kaldığı öğrenildi. 
Genel merkezin ise istifa iddialarına kulak asmayarak, önceki gün sızan listeyi değişiklik yapmadan olduğu gibi YSK’ya teslim etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA