MTSO’DAN ESNAFA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’DAN ESNAFA ZİYARET


 

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan beraberinde Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e ziyaret gerçekleştirdi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (MTSO) yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın beraberinde Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu bildirildi. Ziyarette birlik çağrısı yapan Kızıltan, kentte ekonomik çarkların daha iyi dönmesi, daha fazla üretim sağlanması ve daha fazla katma değer kazandırılması adına başta MTSO olmak üzere tüm kent dinamiklerinin işbirliği içerisinde ve omuz omuza hareket etmesi gerektiğini söyledi.

“İŞBİRLİĞİ İÇİN HAZIRIZ”

Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol ile yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, kent ekonomisinin kaderine terk edilmemesi, hizmetin kentimize getirilmesi adına tüm kent dinamiklerinin ortak hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Mersin ESOB olarak ekonominin çimentosu, büyümenin ise fidanlığı olduklarını kaydeden Dinçer, “Bizler ne kadar çok büyür, ne kadar çok ticaret erbabı yetiştirirsek, o kadar kendimizi başarılı görürüz. Ancak günümüzde bakıyoruz, kurumlar arası dialoğ kopukluğu yaşanıyor, ortak hareket edilmiyor. Biz artık güçlü bir kent, güçlü bir ekonomi, güçlü bir esnaf, güçlü bir tüccar için, kent çarklarının daha iyi dönmesi, daha fazla üretim sağlanması ve daha fazla katma değer kazandırılması adına, başta MTSO olmak üzere tüm kent dinamiklerinin ortak hareket etmesi gerektiğine inanıyorum. Bizler bu işbirliği için hazırız. Bizlerin birinci amacı önce kentimiz, önce kentlimiz. Bunu sağlamak zorundayız” dedi.

“TÜM KENT DİNAMİKLERİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da bu dönem kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek istediklerini söyledi. Kent ekonomisinin ayağa kaldırılması, mevcut sorunların çözüme kavuşturulması ve siyasileri baskı unsuru oluşturulması adına birlikteliğin büyük önem taşıdığını kaydeden Kızıltan, “Biz yeni yönetim olarak tüm kent dinamikleri ile işbirliği içerisinde olacağız ve ortak çalışmaları hayata geçireceğiz”dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA