ENGEL TANIMADILAR KEP ATTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENGEL TANIMADILAR KEP ATTILAR


 

Toros Üniversitesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi tarafından düzenlenen “Engelleri Birlikte Kaldıralım” projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi üyeleri kep fırlattı.

 Üniversiteden yapılan açıklamaya göre; Bahçelievler Kampüsü Bahçesinde gerçekleşen törene Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi Başkanı Mürsel Çiftçi’nin yanı sıra akademisyenler ve dernek üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasında söz alan Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi Başkanı Mürsel Çiftçi, “10-16 Mayıs Engelliler haftasında klasik yapılan etkinlikler dışında farklı bir etkinlik yapmak istedik, Toros Üniversitesi ile ortak çalışmamız sonucu bu farklılığa imza atarak bugün burada kep töreni gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımıza destek veren Toros Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Açılış konuşmasında söz alan Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, “Engellere karşı durabilmek ve hayata barışık olmak takdir edilecek bir davranış, Üniversitelerimizde de her türlü engele uyum sağlayacak düzenlemeler yapılıyor. Yaşamakta olduğunuz ve gördüğünüz engeller hedefleriniz için bir engel değil, biz bu çerçevede her türlü hizmete hazırız” dedi.
Konuşmaların ardından “Engelleri Birlikte Kaldıralım” projesi kapsamında Sakatlar Derneği üyelerine takdir belgeleri verildi ve kep atma töreni gerçekleşti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA