ERDEMLİ’DE SEZON FİNALİ HEYECANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE SEZON FİNALİ HEYECANI


 

Erdemli Belediyesinin Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokolle eğitime açtığı Etüt Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, sezon finali yapmanın heyecanını yaşadılar.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; 2017-2018 eğitim öğretim yılında Erdemli Belediyesinin Eğitime Destek Projesi kapsamında açtığı lise ve üniversiteye hazırlık etüt merkezinde eğitim gören 530 öğrenci, Kongre Merkezinde mezuniyet düzenlenen sezon finali programında hüzün ve sevinci bir arada sevinci yaşadı. 

Gecede, sezon boyunca  bir arada eğitim gören öğrenciler, bir yandan üniversite sınavı öncesinde heyecan ve sevinci yaşarken, diğer yandan da huzurlu ve mutlu bir eğitim ortamındaki birliktelikten ayrılacak olmanın hüznünü yaşadılar.
Mezuniyet gecesinde bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye Etüd Merkezinin  diğer dershanelere kıyasla hizmet ve eğitim kalitesi bakımından daha iyi durumda olduğunu belirterek, “İnsanlar çocuklarını bizlere emanet ediyorlar, biz de bu emanete sahip çıkarak kaliteli bir eğitim veriyoruz. Amacımız bu kaliteyi %100 başarı ile üniversitelere taşımak. Bizim öğrencilerimizden hiç bir maddi beklentimiz yok. Bizim öğrencilerimizden tek beklentimiz başarılı olmaları. Erdemli'li gönüldaşlarımızın çocuklarını bize emanet edip göndermeleri bizim için şereftir.”dedi
Konuşmasında Eğitimin her şeyden daha önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, konuşmasına şöyle devam etti. “Bugün eğitim hizmeti verdiğimiz gençler, yarınlarda Erdemliye ve tüm ülkemize hizmet verecekler. Bizim ve ailelerinin çektiği emekler, boşa çıkmamalı. Biz tüm hizmetlerimizde olduğu gibi, eğitimde de iddialıyız.  Biz hizmetlerimizle şehrimizi imar ediyoruz ama, gençlerimizi de ihmal etmiyoruz. Altından kalkamayacağımız işe girişmeyiz. Bizi herkes böyle tanır ve bilir. Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”
Daha sonra belediye Etüt merkezinde eğitim gören Öğrenciler teşekkür için Başkan Tollu’ ya çiçek ve plaket verdi. Başkan Mükerrem Tollu bu hediyeleri dershane hocalarının hak ettiğini söyleyerek tüm eğitim kadrosuna teşekkür etti ve öğretmenlere takdim etti.
Belediye Etüd Merkezi Müdürü Mustafa Doğan Gaziler ise , “Belediye Başkanımızın destekleri ile bu günlere geldik. Atatürk'ün de dediği gibi eğitimde feda edilebilecek tek bir fert dahi yoktur.” diyerek  Başkan Mükerrem Tollu’ya öğrenci ve öğretmenler adına teşekkür etti.
Etüd Merkezi’nin ilk mezunları daha sonra hatıra için kepli fotoğraf çektirip, topluca mezuniyet pastası kesildi. 
Sanatçı İrfan Uçar da gece sonunda sahne alarak öğrencileri velileri doyasıya eğlendirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA