ÜNİVERSİTELİ PERİLER’DEN BÜYÜK BAŞARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTELİ PERİLER’DEN BÜYÜK BAŞARI


 

Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 05-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi’nde organize ettiği Üniversitelerarası Basketbol Süper Lig Müsabakaları’nda Türkiye 3’üncüsü oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim üyeleri Doç. Dr. Dursun Katkat ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Çepikkurt yönetimindeki Kadın Basketbol Takımı, 10 üniversitenin mücadele ettiği üniversiteler süper liginde Türkiye üçüncülüğüne imza attı.

Kadın Basketbol Takımı ayrıca, final grubu oynayan ve ilk üç sıra içerisinde yer alan tek devlet üniversitesi olma unvanını da elde etti. Bu başarı üniversite tarihinde süper lig düzeyinde takım sporlarında kazanılan ilk kupa olma özelliğini de taşıdığına dikkat çeken Doç. Dr. Dursun Katkat “Bu başarıyı elde etme yolunda tüm özverileriyle sahaya ter döken, üniversitemizi layıkıyla temsil eden ve taşıdıkları bayrağı bir kademe daha yükseğe çekmeye çalışan öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA