HAYDİ ÇOCUKLAR YÜZMEYE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ ÇOCUKLAR YÜZMEYE!


 

Toroslar Belediyesi’nin; 2018 sezonu yaz spor okulları kapsamında bu yıl 4’üncüsünü düzenleyeceği yüzme kurslarının 1’inci etap kayıtları, 21 Mayıs ve 15 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

7-18 yaş aralığında olan gençlerin faydalanabileceği yüzme kurslarının 1’inci etap kayıtları, 21 Mayıs ve 15 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 2018 sezonu yaz spor okulları kapsamında bu yıl 4’üncüsünün düzenleneceği kurslar, Çukurova Mahallesi’nde 18 bin metrekare alanda hizmete sunulan Olimpik Yüzme Havuzunda; 3 dönem ve toplam 4 hafta olacak şekilde alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde verilecek. 25 Haziran’da ilk etabı başlayacak olan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler; belediye hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraflarıyla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu tesisindeki Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilecek. Şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ise kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yüzme kursuna katılacak kursiyerler için servis imkânı da sunduklarını belirterek, kurslardan 3 yılda yaklaşık 15 bin çocuk ve gencin yararlandığını kaydetti. Toroslar’da yüzme bilmeyen kalmayacak diyen Tuna; “Yüzme bilmeyen çocuklarımız, Mersin sıcağında serinlemek amacıyla sulama kanallarına girerek boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalmaktadır. İşte biz bunu önlemek amacıyla geçtiğimiz üç yılda yaklaşık 15 bin çocuğumuza Olimpik yüzme havuzumuzda yüzme antrenörlerimiz eşliğinde yüzme eğitimi verdik ve bu yıl da 4’üncüsünü düzenliyoruz. Bunun yanında İlçemizde yaşayan çocuklarımızın yoğun geçen eğitim ve öğretim yılından sonra eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerini de istiyoruz. Onlara hem spor aktivitesi sunmuş oluyoruz hem de zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin futbol, basketbol ve tenis gibi tüm spor aktivitelerinden yararlandığı Toroslarımız da amacımız yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır. Geçen yıllarda gördüğü yoğun talep ve beğeniyle bu yıl da inanıyoruz ki kurslarımızda binlerce çocuğumuza yüzme eğitimi vereceğiz” dedi.
Başkan Tuna, kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin Belediyenin; 0324 322 72 00 numaralı telefonundan Halkla İlişkiler Birimiyle görüşebileceklerini de sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA