SOROPTİMİST KULÜBÜ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOROPTİMİST KULÜBÜ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ


 

İçel Soroptimist Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç Şanlı, kulüp başkanlığı bayrağını Ganine Turan’a devretti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; kurulduğu 1970 yılından bu yana Mersinli kadın ve genç kızlara yönelik projeleriyle adından sıkça söz ettiren İçel Soroptimist Kulübü, 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Turgutreis Mahallesi’ndeki Kulüp binasında yaptığı genel kurulu ile başkan ve yönetim kurulu üyeliklerinde bayrak değişimi gerçekleştirdi. Görev değişim töreni ise 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Divan Oteli Balo Salonu’nda düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Sevinç Şanlı’dan teslim alan Ganime Turan ile birlikte 2. başkanlık görevini Yeşim Antmen üstlendi. Yeni yönetim kurulu üyelikleri ise şu isimlerden oluştu:  Nurgül Duran, Saime Onat Taşkın, Banu Es Yılmaz. 
İçel Soroptimist Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu  Başkanı Ganime Turan yaptığı açıklamada; “Kurulduğumuz günden bu yana azimle sürdürdüğümüz çalışmalarımızı belirlenen hedeflerimize doğru taşıyoruz. Bunlar; Mustafa Kemal Atatürk’ün biz kadınlara emanet ettiği Cumhuriyet ve tam bağımsızlık ilkesi ve kadın hak ve özgürlükleridir. Ne mutlu bizlere ki, gelecek kuşaklara teslim etmek üzere ilk günkü coşkuyla emanetlerimize sahip çıkmaktayız. Kadın ve genç kızlarımızın eğitim ve ekonomik alanda güçlenmesi, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi, sürdürülebilir bir çevre sorunu için bizden önce görevde olan kız kardeşlerimizin başarı çıtasını devam ettireceğiz. Yönetimimizin ilk sosyal projesi ise kadın ve genç kızlarımıza yönelik ulaşılabilinir kaliteli eğitim hakkının güçlendirilmesi olacaktır. Barış ve huzur dolu bir dünyada, yeni projeler ve etkinliklerde buluşmak üzere yönetimimize verdiğiniz ve bundan sonra da devam ettireceğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA