BU SON OLMASIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU SON OLMASIN!


 

Akdeniz Oyunları kapsamında açılışı yapılan Mersin Stadyumu nihayet bir ulusal organizasyona ev sahipliği yapacak!

ALİ ŞANLI

Mersin’in 2013’te Akdeniz Oyunları’na ev sahipliği yapması ile kente kazandırılan Mersin Stadyumu’na ulusal bir organizasyona ev sahipliği yapmamasına ilişkin eleştiriler nihayet karşılık buldu. Mersin Stadyumu yapıldığı günden buyana hiç bir önemli organizasyonu Mersin'e vermeyen Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) küçükte olsa bir final karşılaşmasını kente vermesi, spor kamuoyunu şaşırttı. Mersin’li spor severlerin ilk yorumu “Bu bir başlangıç olsun. İleriki dönemlerde Türkiye Kupası Finali ve ya önemli bir Milli maç verilmesi için ön ayak olur” şeklinde oldu.
Mersin Stadyumu'nda 27 Mayıs 2018 Pazar günü oynanacak TFF 2. Lig Play-Off finaline ilginin yoğun olması bekleniyor. Spor Toto 1. Lig'e çıkacak üçüncü takımın belirleneceği müsabakanın başlama saati ise daha sonra ilan edilecek.Oynanan karşılaşmaların ardından TFF 2. Lig'de play-off yarı final eşleşmeleri şu şekilde oluştu.Sakaryaspor  ile Gümüşhanespor eşleşirken Keçiörengücü ise Afjet Afyonspor ile eşleşti. Galip takımlar final maçında karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA