SERVİSÇİLERDEN ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SERVİSÇİLERDEN ‘BAHAR ŞENLİĞİ’


 

Mersin Servis Araçları Odası Bahar Şenliği düzenledi. Mezitli ilçesinde bulunan Kuyuluk Ormanı’nda bu yıl ilki düzenlenen şenliğe, Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Trafik Hizmetlerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Kavaklı, Trafik Denetleme Şube Müdürü Deniz Ünsal, Mersin Servis Araçları

Davul zurna eşliğinde halaylar çekilen şenlikte oyunlar oynandı, eşler dans etti. Yoğurt içinde para bulma, halat çekme, sandalye oturma yarışları yapıldı. Dereceye girenlere madalyalar ve çeşitli hediyeler verildi. Palyaçolarla oynayıp dans eden çocuklara ise yüz boyama yapıldı. Anneler Günü nedeniyle annelere gül dağıtıldı. Etkinlikte sanatçı Mehtap Gökkaya da bir konser verdi. 

Mersin’de ki esnaf odaları arasında ilk defa böyle bir etkinlik yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Zafer Çekmez, şenliğe destek verenlere teşekkür plaketi verdi. Göreve geldikten 4 ay sonrasına kadar yaptıkları hizmetlere değinen, Çekmez, "Korsan servislerle mücadeleyi Emniyet Müdürlüğüyle beraber sürdürüyoruz. Akaryakıt, sigorta ve lastik alımlarında firmalarla yapılan anlaşmalarla indirimler sağladık, yeni oda binamız hazır ve destek hizmet aracımız alındı. Üyelerimizin yıl boyu gösterdiği özenli çalışma ve çabaların bir kutlaması olarakta etkinliğimizi düzenledik. Zengin bir içerikle hazırladığımız şenliğimizde amacımız tüm yılın yorgunluğunu atarak eğlenmek, yanı sıra birlik beraberlik içerisinde çok güçlü bağlar oluşturmaktır. Etkinliğimizi geleneksel hale getirip her yıl düzenleyeceğiz" dedi.
Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürü Deniz Ünsal ise, "Yaptığımız denetimlerde gerçek servis araçlarında hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık. Eğitim Öğretim yılı başladığından bugüne kadar yaptığımız denetimler, odamızla koordinasyonumuz, eğitim toplantılarımız sonucunda sadece dört kaza oldu ve yedi öğrencimiz hafif şekilde yaralandı. Geçen yılki verilere bakınca bu rakam çok iyi" diye konuştu.
Ardından başlayan etkinlikte tüm katılımcılar gönüllerince eğlendiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA