TARSUS FİNALİST GİBİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS FİNALİST GİBİ!


 

Bugün evinde Elaziz Belediyespor’u ağırlayacak olan Tarsus İdmanyurdu, kazanması halinde bir üst lig çıkma yolunda adını finale yazdıracak!

ALİ ŞANLI

TFF 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği Play-Off mücadelesinde yarı final rövanş maçları bugün oynanacak. Play-Off ‘un ilk maçında deplasmanda Elaziz Belediyespor'u 5-2 yenerek büyük avantaj yakalayan Tarsus İdman Yurdu, rövanş maçına bugün saat 19:00’da evinde çıkacak.
Sarı-Laciveretliler, Elaziz Belediyespor maçında 2 farklı mağlubiyette veya her türlü beraberlikte dahi adını finale yazdıracak.

BAŞKAN İNANIYOR
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege ise yaptığı açıklamada, play-off ilk maçında deplasmanda oynadıkları ve 5-2 kazandıkları Elaziz Belediyespor mücadelesindeki skor avantajını unuttuklarını ve finale kilitlendiklerini söyledi.
Alınan galibiyetin camiayı rehavete sokmaması gerektiğini vurgulayan Ege, Alınan 5-2’lik galibiyetin futbolcular ve teknik heyet tarafından sadece sahada alınan bir galibiyet olarak görüldüğünü dile getirdi. TİY Kulüp Başkanı Önder Ege, rövanş maçına; ilk maçta sanki 0-0 beraberlik alınmış gibi çıkacaklarını ifade ederek, taraftara destek çağrısı yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA