ŞAMPİYON MERSİN’DE BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON MERSİN’DE BELLİ OLDU


 

2017-2018 sezonu U16 Erkekler AA Türkiye Şampiyonası Finali’nde Banvit Basketbol, Anadolu Efes’i 80-73 yenerek Şampiyon oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2017-2018 sezonu Altyapı Faaliyetleri kapsamında 7-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen “U16 Erkekler AA Türkiye Şampiyonası” Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan Final maçıyla sona erdi. Final maçını çok sayıda Basketbolsever izledi. 

Final mücadelesinin ilk çeyreğini 22-21 önde tamamlayan Anadolu Efes karşısında Banvit devreye 43-32’lik skorla üstün girdi. Başa baş geçen mücadelenin son bölümüne 59-57 önde giren Banvit Basketbol, son çeyrekte üstün oyununu sürdüren Banvit mücadeleyi 80-73 kazanarak şampiyon oldu.
Şampiyona sonunda düzenlenen ödül töreninde Şampiyon olan Banvit Basketbol, ikinci olan Anadolu Efes ve üçüncü olan Fenerbahçe’nin madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. 
En iyi Guard Enes Bayraktar (Anadolu Efes), En iyi Forvet Tibet Deniz Görener (Darüşşafaka), Asist Kralı Mthat Can Özalp (Yeşim Spor Kulübü), Sayı Kralı Ata Can Atsüren (Tofaş Spor Kulübü) olurken, En iyi Pivot, Ribaund Kralı ve şampiyonanın En değerli oyuncusu seçilen Alperen Şengün (Banvit Basketbol) de ödül alan isimler oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA