GAZİDEN COŞKULU DÜĞÜN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİDEN COŞKULU DÜĞÜN


 

Gazi Gökhan Gök’ün protokolün katılımıyla yapılan düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi 

Geçen yıl Hakkâri Yüksekova'da süren askeri operasyonlar sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanıp gazi olan, GATA'daki tedavisinin ardından da memleketi Mersin’e dönen Uzman Çavuş Gökhan Gök hayatını Emine Gök ile birleştirdi. Düğüne; Mersin Valisi Ali İhsan Su ve kent protokolünden birçok davetli katıldı. 
Huzurkent Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda akşam saatlerinde düzenlenen ve yüzlerce davetlinin katıldığı düğünde davetliler kol kola girerek birlikte halay çekti, Gökhan ve Emine Gök çiftinin sevinç ve heyecanına ortak olan protokol üyeleri de onlarla birlikte halay çekti. 
Hakkâri Gazisi Gökhan Gök ve eşi Emine Gök ile aile yakınları da en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve heyecanlarını paylaşan Vali su ve protokol üyelerine teşekkür etti.
Takı töreninde Mersin Valisi Ali İhsan Su da Gökhan ve Emine Gök çiftine takı ile birlikte bir de Türk Bayrağı hediye etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA