ŞAMPİYONLUĞA YELKEN AÇACAKLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLUĞA YELKEN AÇACAKLAR


 

Mersin Yelken Yat ve Su Sporları Kulübü sporcuları ‘Optimist - Laser Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk parolası ile yelken açacak.

HEDİYE EROĞLU

Türkiye Yelken Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan ‘Optimist - Laser Türkiye Şampiyonası’, 14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında Didim Yat ve Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde Didim’de yapılacak.
Yarışmada 12 sporcusu ile kenti temsil etmeye hak kazanan Mersin Yelken Yat ve Su Sporları Kulübü hazırlıklarını tamamladı. Önümüzdeki günlerde Didim’e gitmek için yola çıkacak teknik heyet ve sporcular kente önemli derecelerle dönmenin planlarını yapıyor. 

BİRİNCİLİKLERİN ADRESİ, MERSİN YELKEN YAT VE SU SPORLARI KULÜBÜ
Kulüp Başkanı Zeynep Akgün Babaoğlan, haftasonu kentte düzenlenen Türkiye Okul Sporları Yelken Yarışları gibi pek çok yarışta önemli başarılar elde eden kulüp sporcularının rotayı Optimist - Laser Türkiye Şampiyonası’na çevirdiğini söyledi.
Türkiye’nin önemli kulüplerinden çok sayıda yelken sporcusunun yarışacağı yarışlara Mersin’den Laser kategorisinde sporcular; Çiler Tutku Gürel, İsmail Aratemur, Egemert Evis, Hasan Kaan Olcar, Çağdaş Yılmaz’ın katılacağını aktaran Babaoğlu, optimistler kategorisinde ise sporcular; Onur Dora Babaoğlan, Bora Babaoğlan, Deniz Sümbül, Yiğit Sabah, Ceylin Erhan, Alpay Yoloğlu ve Kibele Yoloğlu’nun ter dökeceğini bildirdi. 
Büyük çekişmelere sahne olacak yarışlarda şampiyonluk için yelken açacaklarını belirten Zeynep Akgün Babaoğlan, Türkiye’nin köklü kulüpleri arasında yer alan Mersin Yelken Yat ve Su Sporları Kulübü’nün başarı çıtasını her geçen gün arttırdığını vurguladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA