HELAL OLSUN SİZE KIZLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HELAL OLSUN SİZE KIZLAR


 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Büyük Kızlar Hentbol Takımı, katıldığı Mersin Şampiyonası’nda 3’üncülük elde etti.

Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na da katılmaya hak kazanan takımın bu şampiyonadan da derece ile dönmesi bekleniyor.  Ayrıca Minikler Ligi’nde mücadele eden diğer Kızlar Hentbol Takımı ise, 23 Nisan Turnuvası’nda 1’inciliği elde ederek, büyük bir başarıya imza attılar. Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde şu anda 2’si kız, 1’i erkek olmak üzere 2 hentbol takımı mevcut iken, Hentbol Takımı’nda yaklaşık 100 sporcu eğitim alıyor. Kulübün 50 hentbol sporcusu da lisans sahibi olarak mücadele ediyor. 

Akdenizli genç hentbolcular, Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk’u ziyaret ederek, başarılarını paylaşıp, kazandıkları kupaları takdim ettiler. 
Kulüp Başkanı Mehmet Us, Hentbol Eğitmeni Tuğçe Demiroğlu, büyükler ve minikler ligi hentbolcu kızlar ile velilerin katıldığı buluşmada Pamuk, elde ettikleri başarılardan dolayı hentbolcu kızları ve antrenörleri kutladı. 
Muhittin Pamuk, ardından hentbol takımı oyuncularına madalyalarını takıp çeşitli hediyeler verdi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA