BU MERKEZ HAYATA GÜLÜMSETECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU MERKEZ HAYATA GÜLÜMSETECEK


 

Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen ve Mersin Valiliği koordinesinde yürütülen güdümlü ‘Hayata Gülümse’ projesi kapsamında oluşturulan rehabilitasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Ali İhsan Su il protokolü üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali Su, 2011 yılından bu yana kentte uygulanan SODES projeleri ile dezavantajlı gruplara yönelik birçok projenin hayata geçirildiğini ifade etti.
Konuşmasının devamında, ‘Hayata Gülümse’ projesinin özellikle madde bağımlısı dezavantajlı çocuklar, gençler, kadınlar ve yetişkinler açısından önemine değinen Vali Ali İhsan Su, proje kapsamında yaklaşık 40 bin vatandaşın değişik birçok konuda bilgilendirileceğini söyledi. Sözlerine proje hakkında bilgi vererek devam eden Vali Su, kentte 7’si güdümlü olmak üzere 52 SODES projesinin de uygulamaya konulduğunu kaydetti.
Protokol konuşmalarının ardından Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek merkezin açılışı gerçekleştirildi. Vali Su’nun rehabilitasyon merkezini gezerek İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı’dan bilgi alması ile süren program, kokteyl ile sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA