FİNALLER RENKLİ GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNALLER RENKLİ GEÇTİ


 

2017 - 2018 Orta Anadolu Masterler Federasyonu Futbol Ligi finallerinde gülen takım Osmaniye Masterler oldu.

ALİ ŞANLI

 

Bu yıl Tarsus'un ev sahipliğinde 5-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, 2017 - 2018 Orta Anadolu Masterler Federasyonu Futbol Ligi Finalleri sona erdi. Şampiyonada rakiplerini bir bir mağlup ederek finale çıkan, final maçında ise Karacailyas Masterleri 4-1 yenerek  şampiyonluk kupasını kaldıran takım Osmaniyespor oldu. Mersin temsilcisi Karacailyas Masterler finalleri 2'ci olarak tamamladı. Adana Güneşi 3'cü olurken 38 Kayseri Masterler finallerde sonuncu oldu.

Final karşılaşmalarının ardından Orta Anadolu Masterler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şanay, finallere katılan takımlara ve finallerin başarılı bir şekilde geçmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Şanay ayrıca; “2017-2018 Futbol ligimize katılan bütün OAMF ailemiz üyesi sporcu ve idarecilerimizi, final grubumuza katılıp müsabaka oynayan bütün sporcularımızı ve derneklerimizin kıymetli yöneticilerini tebrik ediyorum. Ligimizin final grubunun Mersin'de yapılması için emeğini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a, Karacailyas takımı başkanı Hüseyin Soyer'e, hocamız Mehmet Akyürek'e final grubumuz hazırlıkları için  çalışmaları ve başarılı bir şekilde sonuçlandırdıkları için yönetim kurulu üyelerimiz Rıdvan Şirvani, Şenol Kırsakal ve Yavuz Durumel arkadaşlarıma Yönetim kurulum, OAMF ailemiz ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA