ŞAMPİYON SİLİFKE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON SİLİFKE


 

U19 Ligi’nde 1. Kademe’de K. Milliyespor ile final maçı oynayan Silifke Belediyespor, uzatmalarda elde ettiği bir gol ile şampiyon oldu!

ALİ ŞANLI

 

Mersin’de futbola gönül veren gençlerin başarı çıtası günden güne yükseliyor. Daha önce Akdeniz Belediyespor ile U19 Ligi’nde Türkiye 2’ciliğine ulaşan Mersin, bu yıl ise Silifke Belediyespor’un 1. kademede şampiyon olması ile turnuvaya damga vuran kent oldu.

2017-2018 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları için Adana'da sahaya çıkan Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor, finalde K.Milliyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasından hakemin son düdüğüne kadar çekişmeli oldukça geçen maç, nefesleri kesti.

90 dakikası 0-0 berabere biten maçta her iki takımda sayısız gol pozisyonundan faydalanamadı. 90 dakikanın 0-0 bitmesi ile maçta 15'er dakikadan 2 devre daha oynandı. Uzatmalarda daha etkili olan, pozisyon üreten, gol arayan ekip Silifke Belediyespor oldu. Baskılı oyunun karşılığında attığı tek golle maçı 1-0 kazanan Silifke Belediyespor  1.kademe şampiyonu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA