TOROSLAR’DA AZAM ALİ FIRTINASI ESTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA AZAM ALİ FIRTINASI ESTİ


 

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, dünya festivallerinin gözde müzik topluluğu “Niyaz Featuring Azam Ali’yi Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda Mersinlilerle buluşturdu.

Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, Kanada ve Amerika turnelerinin hemen ardından Mersin’de yer alan topluluk, şarkılarını 2 bin hayranıyla birlikte seslendirerek unutulmaz bir konsere imza attı.

İran asıllı Amerikalı sanatçı Azam Ali konserde, Eyvallah Şahım, Geçti Dost Kervanı, Beni Beni gibi deyişleri Türkçe, Yek Nazar, Tam E Ishg, Sumud Aurat, Sabza ba Naz Parishaan gibi kendi bestelerini ise Farsça seslendirdi. Konser öncesi Toroslar Mahallesi çocukları ve Umut Işığı Korosu ile buluşarak atölye çalışması gerçekleştiren Azam Ali, birlikte şarkılar söyleyip hatıra fotoğrafları çektirdi. Coşkuyla geçen bir konserin ardından sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. 
Niyaz Featuring Azam Ali şu isimlerden oluşuyor; vokalist Azam Ali, yaylı çalgılar üstadı Loga Romin Torkian, klavye ve programlama Gabriel Ethier, multi perküsyon Habib Boushehri, kaval ve kopuz Sinan Cem Eroğlu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA