FİNALE SON BİR ADIM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNALE SON BİR ADIM!


 

Bu yıl ilk kez mücadele ettiği Kadın Basketbol Ligi’nde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Çukurova Basketbol, yarı finalin en kritik maçında yarın evinde Yakın Doğu Üniversitesi’ni konuk edecek!

ALİ ŞANLI

Sezon öncesi Girne Üniversitesi’nin yarışmacı haklarını alarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Çukurova Basketbol, ilk yılında elde ettiği başarı grafiğini şampiyonlukla tamamlamak istiyor. 
Ligdeki ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Mersin temsilcisi normal sezonu 38 puanla 5. sırada tamamladı. Ligde gösterdiği başarılı grafiği, play-off çeyrek finalinde de sürdüren Mersin ekibi, bu turda karşılaştığı BOTAŞ'ı eleyerek adını yarı finale yazdırdı.
Bu turdaki rakibi Yakın Doğu Üniversitesi karşısına da ilk 2 maça deplasmanda çıkan Çukurova Basketbol, seride 1-1’lik eşitliği sağladı.
Üç galibiyete ulaşan takımın finale kalacağı eşleşmede, üçüncü maçı bugün Mersin'de oynanacak. TRT Spor’dan naklen yayınlanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

“TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR”
Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, yaptığı açıklamada, play off maçlarının zorlu bir süreç olduğunu söyledi. Takımdaki bazı eksiklerin giderilmesi için sıkı tempoyla maça hazırlandıklarını belirterek, deplasmanda oynadıkları oyunun üstüne çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Yıldızoğlu, iç saha avantajını kullanmak istediklerinin altını çizdi.  
Yıldızoğlu, şunları kaydetti: “Oyuncularımın bu potansiyele sahip olduğunu biliyorum. Umarım maç günü beni yanıltmazlar. İnsanların bizden kupayı bekliyor olmaları bizim için çok değerli. Takımımız şampiyonluğa inanıyor. Maç günü Mersinli herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Seyirciyle bütün olup, bu hikayenin sonunu güzel bitirmek istiyoruz”.

“EDİP BURHAN’I DOLDURURSAK, ŞAMPİYONLUK BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLMAZ”
Çukurova Basketbol Genel Koordinatörü Volkan Torun da, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Çukurova Basketbol olarak Play-Off Yarı Final serisinin, evimizde oynayacağımız 8 ve 11 Mayıs tarihli 3. ve 4. maçları için tüm Mersin halkının desteğini bekliyoruz. Serinin ikinci maçını deplasmanda kazanarak biz üzerimize düşeni yaptık; şimdi sıra Mersin halkında! Kuruluşunun ilk yılında yarı finale çıkan bu takım, şehrin desteğini hak ediyor. Bu iki maçta Edip Burhan’ı doldurursak, şampiyonluk bizim için sürpriz olmaz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA