LİGDE OLMADI PLAY-OFF’DA OLSUN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİGDE OLMADI PLAY-OFF’DA OLSUN!


 

Spor Toto 3. Lig’de normal sezon sona erdi. 3. Grupta şampiyon olan UTAŞ Uşakspor’un ardından ikinci olan Tarsus İdman Yurdu, Play-Off maçlarında şampiyonluk için mücadele edecek.

ALİ ŞANLI

Bu maçlarda lig sonunda grubu 2, 3, 4 ve 5. sırada tamamlayan takımlar yer alacak. Bu arada Tarsus, ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Sultanbeyli maçını 4-2 kaybetti. Kurallara göre Tarsus, grup 5’incisi Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak. İlk maç 11 Mayıs  Cuma günü Elazığ Atatürk Stadyumu’nda saat 16:00'da oynanacak. İkinci maç ise 15 Mayıs Salı günü saat 19.00'da Tarsus Şehir Stadı'nda oynanacak. 
Tarsus İdman Yurdu Play-Off’ta karşılaşacağı Elaziz Belediyespor ile bu sezon iki kez karşılaştı. İlk maç 10. haftada Elazığ'da oynandı ve Tarsus İdman Yurdu maçtan 3-0 galibiyetle ayrıldı. İkinci maç ise 27.haftada Tarsus'ta oynandı. Tarsus İdman Yurdu bu maçı da 4-1 kazandı. Tarsus İdman Yurdu rakibiyle oynadığı 2 maçta 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.
3. Grup Eşleşmeleri
Tarsus İdman Yurdu-Elaziz Belediyespor
Sultanbeyli Belediyespor-Kızılcabölükspor
İlk maçlarda rakiplerini eleyen iki takım tarafsız sahada final maçında karşılaşacak ve kazanan takım 2. lige yükselecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA