ANAMUR’DA KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ


 

Mersin’in Anamur ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Kurumlararası Futbol Turnuvası sona erdi.

Anamur T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Futbol Takımı final maçını kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Anamur Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan verdi. 

Anamur Başsavcısı Mehmet Köklü, Anamur Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve Anamur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kayabaşı’nın katıldığı kupa töreni öncesinde konuşan Anamur Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İlçemizin sosyal ve kültürel noktadaki gelişiminde insanımızın sporu ve futbolu seviyor ve sevdiriyor olması önemli bir etken. Yaklaşık 15 takımın katıldığı turnuvada her takım benim gönlümde birinci ama bu bir müsabaka sonuçta 1’nci, 2’nci ve 3’ncüsü olacak. Ayrıca turnuva centilmence bir karşılaşma oldu. Bu bakımdan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA