Tarsus’ta parkomat durduruldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta parkomat durduruldu!


 

Tarsus’ta Parkomat uygulamasına yeni düzenleme yapılana kadar ara verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin 1. İdare Mahkemesi’nce Parkomat uygulamasının iptali için verilen karardan sonra Bölge İdare Mahkemesine yaptıkları itirazdan sonra çıkacak sonuca göre hareket

Başkan Can, “Bir süredir şehrimizde araç trafik akışını engelleyici araç park etmenin önüne geçmek için uygulanmakta olan parkomat uygulamasına karşı açılan dava sonucunda Tarsus ilçemizde uygulanan parkomat güzergahlarında ve işlemlerinde teknik hatalar tespit edildiği belirtilerek Mersin 1. İdare Mahkemesince söz konusu uygulamanın iptaline karar verilmiştir. Söz konusu karara karşı Bölge İdare Mahkemesine başvurulmuş olup vatandaşlarımızca 05 Mayıs 2018 tarihinden itibaren parkomat uygulamasına ara verilecektir. Bölge İdare Mahkemesinden aksi bir karar çıkması halinde veyahut dava dosyası içerisinde tespit edilen teknik usullere göre yeni bir uygulama çalışması yapılması durumunda parkomat uygulamasına yeniden geçilebilecek olup, bu hususta vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA