Finale son bir adım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Finale son bir adım


 

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Play-Off yarı finalinin 2’ci maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşan Mersinli Periler, karşılaşmadan 59-55 üstün ayrılarak seride durumu eşitledi.

ALİ ŞANLI

Kısıtlı bütçesi ile büyük bir başarıya imza atma aşamasına gelen Çukurova Basketbol, serinin 3’cü maçını ise Mersin’de oynayacak. Üç galibiyete ulaşan takımın finale çıkacağı eşleşmede serinin üçüncü maçı, 8 Mayıs Salı günü Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak. İlk yarıyı 33-29 geride kapatmasına karşın mücadeleden galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol’da Alina Iagupova 17 sayı- 3 ribaunt- 4 asist, Erlana Larkins 12 sayı- 15 ribaunt- 5 asist ve Diamond De Shilds de 11 sayı- 9 ribauntla oynadı. Yakın Doğu Üniversitesi’nde ise Courtney Vandersloot 19 sayı- 6 ribaunt- 4 asist ve Kuanitra Hollinsvorth da 13 sayı- 9 ribauntla maçı tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA