ŞEHİR EFSANESİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİR EFSANESİ!


 

Mersin İdman Yurdu’nun ‘B planı’ olarak yeni bir takımla yola devam etmesi için çalışmaların sürdüğü bilinirken İçelspor Başkanı Metin Saltık’tan, “Bize gelen böyle bir teklif yok, bu bir şehir efsanesi” açıklaması geldi.

ALİ ŞANLI

Kötü yönetim sonucu kapanmanın eşiğine gelen Mersin İdman Yurdu’nda B planı bir türlü hayata geçirilemiyor. Hamit İzol yönetiminin olduğu dönemde Meskispor, Mut İdman Yurdu, Yenişehirspor takımları ile anlaşma yolu aranmış ancak bu takımlar ile yola devam etme arayışları sonuçsuz kalmıştı. 
Yönetim sessizliliğini korurken bir televizyon programında konuşan İçelspor Başkanı Metin Saltık, ilginç açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 4 – 5 aydır İçelspor’un, Mersin İdman Yurdu olacağı konusunun gündemde olduğunu kaydeden Saltık, Mersin İdman Yurdu yönetimi ve taraftarının, “Biz İçelspor’a bir teklifte bulunduk ama onlar bunu kabul etmedi” söylemlerinde bulunduğunu ancak bunun da gerçeği yansıtmadığını savundu. 

ŞEHİR EFSANESİ!
“Kimseden teklif gelmedi, bu söylemler sadece bir şehir efsanesidir” diyen Başkan Saltık, “Tüm kulüp başkanları ve spor sevdalılarına soruyorum; Kim emek vererek büyüttüğü bir meyveyi başkasına verir? Böyle bir dünya var mı? Mersin İdman Yurdu arması ve formasını namusumuzla şerefimizle taşımaya varız. Biz bunu yeni söylemiyoruz, biz bunu başından beridir söylüyoruz. Bugün şehrin önde gelen liderleri ve kanaat önderleri İçelspor, Mersin İdman Yurdu için bir kurtuluştur, Mersin İdman Yurdu olması gerekiyor dediklerinde birlikte kent futboluna daha çok fayda sağlayacak bir ortam veya koşulda bir yönetim yaparak, şanımızla -anımızla Mersin İdman Yurdu’nun bayrağını taşıyalım. 
Ama kimse kusura bakmasın ben yönetimimi lağvedip İçelspor’u götürüp mevcut MİY yönetimine; ‘kulübümüzü size veriyoruz’ demem. Böyle bir şey olamaz. Şuanda bize böyle bir talep yok ve biz yolumuza bakıyoruz. Ama yine belirtmek istiyorum eğer İçelspor, Mersin İdman Yurdu için bir kurtuluş ise belediye başkanımız, valimiz, şehrin kanaat öderleri buyursunlar gelsinler ya da davet etsinler gidelim. Olması ve oluşması gereken şartlar ve koşulları sağlayalım ve hep birlikte el birliği ile bu takımı Mersin İdman Yurdu olarak üst liglere çıkartalım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA